آرد سوخاری خانگی پولکی طعم دار
آرد سوخاری یا پودر سوخاری، که از پودر کردن نان های باگت و حجیم خشک شده در تهیه آن استفاده می شود و به چند روش می توان آن را درست کرد. غذا، آرد سوخاری خانگی پولکی طعم دار، در اکثر منازل، فروشگاه ها، سوپر مارکت ها، فست فودی ها به وفور مشاهده می شود. زمانی که در اثر حرات زیاد نان حجیم شده، برشته می شود و سپس، آن را به صورت پودر در می آورد، این محصل می شود. این پودر را با ادویه های طعم داررا با پودر پیاز، پودر سیر، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، دارچین، پودر پرک ذرت، پودر اسپایسی، پودر گرانوله مخلوط کرده و در انواع کتلت، ناگت، کنتاکی و… می توان استفاده کرد. و یا مواد را روی آن غلتاند و سپس سرخ کرد. این محصول بین جوانان و کودکان، طرفداران زیادی دارد و آن را می توان به مدت یک ماه در فریزر نگاهداری کرد.
آرد سوخاری خانگی
پیدایش آرد سوخاری برای اولین بار در آمریکا ثبت شد و در تمامی کتاب های آشپزی این کشور رواج پیدا کرد. این محصول، با ترکیب یازده ادویه طعم دار، موقعیت خوبی برای مزه دار کردن انواع ماهی و مرغ پیدا می کند و بوی ساری آن هارا از بین ببرد. آرد سوخاری خانگی، بسیار دستور تهیه ی آسانی دارد و آن را می توان با ترکیبات پودر نان بگت خشک شده و انواع ادویه هایی مانند: پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پاپریکا و… استفاده کرد.
آرد سوخاری پولکی
از پودر سوخاری پولکی، معمولاً برای سرخ کردن ماهی و مرغ استفاده می شود و به خاطر داشتن دانه های درشت آن به پولک شباهت دارد. این پودر سوخاری پانکو، طعمی لذیذ و بسیار محبوبی داشته، که دستور تهیه آن بسیار راحت می باشد.
آرد سوخ پولاری، از دسته غذاهای بین المللی است، که در همه مردم و در اکثر منوی رستوران ها و فست فودی ها مشهود می باشد. از این محصول، می توان برای سوخاری کردن غذا و سوخاری صیفی جات نیز استفاده کرد. صیفی جاتی مانند: سوخاری سیب زمینی، سوخاری قارچ، سوخاری پیاز، که بسیار خوشمزه هستند. فقط کافی است، یکبار امتحان کنید تا از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
آرد سوخاری طعم دار
پودر سوخاری طعم دار، که می تواند به ادویه های موجود در آن اشاره کرد، برای افراد با ذائقه های مختلف گزینه های مناسبی خواهد بود. ادویه های نام برده شده در تمامی پودرهای سوخاری به کار برده می شوند، مانند پودر گرانوله، پودر پرک آرد ذرت و پودر اسپایسی. این محصول، بسیار خوش طعم و لذیذ بوده و مخصوص غذاهای سرخ شده می باشد.
آرد سوخاری استریپس
آرد سوخاری استریپس، معمولاً در رستوران ها استفاده می شود و می توان از آن در غذا استفاده کرد. این محصول را باید در جای خشک و خنک نگهداری کنید، تا از رشد میکروب که در این آرد، باعث می شود، جلو گیری شود.
رشد میکروب میکروارگانسیم شده است، که به شدت خطرناک است. از این رو، می بایست برای دور ماندن آن از آرد را در ظرف های درب دار و درون یخچال نگه دارید و این خوراکی را در زمان معین شده استفاده کنید. زمان استفاده از این محصول یک ماه می باشد.
تنها چیزی که می توانم سوخاری رنگی را با بقیه آردهای سوخاری متمایز کند، وجود پودر ریحان در ترکیبات آن است، که علاوه بر طعم بی نظیری که به غذای سرخ شده می دهد، منبعی از آنتی اکسیدان است، که خواص زیادی برای سلامتی انسان دارد. دارد.
آرد سوخاری اسپایسی
اسپایسی از واژه ی انگلیسی Spice گرفته شده، که معنی آن ادویه می باشد. آرد سوخاری اسپایسی، طعم بسیار تندی دارد و مقدار زیادی در ترکیبات آن فلفل به کار رفته است. این آرد، برای کسانی که طعم تند را می پسندند بهترین گزینه خواهد بود.
مصرف این آرد سوخاری، به دلیل تندی بیش از حد آن، برای افرادی که به سندرم روده مبتلا می شوند، توصیه نمی شود، و همچنین کسانی که به فلفل قرمز آلرژی دارند، بهتر است از آن کمتر مصرف کنند.
آرد سوخاری پفکی
آرد سوخاری پفکی، یکی از خوش طعم ترین آردها می باشد، شاید دستور تهیه آن کمی به چشم آید، اما طعم بسیار خوش مزه ای به غذا می دهد. برای پودر آن از محتویات داخل نان باگت استفاده می کنند. دلیل گذاشتن نام پفکی روی آن به خاطر پودر نشاسته ی ذرت آن است، که باعث می شود مواد حالت ترد و برشته پیدا کنند.
برای این که پودر سوخاری پوشش ضخیم تری داشته باشد و حالت ترد تری پیدا کند، می توانید آن را چند بار در این پودر بغلتانید. این محصول، به دلیل وجودنشسته ذكر بسیار مقوی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی زیاد و املاح ارزشمندی می باشد.
آرد سوخاری شنیسل
شنیسل از گوشت سرخ شده در تهیه می شود، که با انواع گوشت های قرمز و سفید مانند: گوشت مرغ، ماهی، بوقلمون و یا گوشت گوسفندی و گاو می توان آن را تهیه کرد. در حال حاضر، از این غذا در بسیاری از مردم اسقبال خوبی شده و آن را با پودر سوخاری مخصوص شنیسل تهیه می کنند.
معمول، پخت آن در هر کشوری است. آرد سوخاری شنیسل با توجه به ترکیبات خاص هر کشور تهیه می شود.
آرد سوخاری کنتاکی
کنتاکی یک غذای معروف آمریکایی می باشد که به دلیل طعم خوب و بی نظیرش زود به همه کشورها راه پیدا کرده است. دانلود، در ایران در تمامی فست فود ها از آن به عنوان یک غذای محبوب یاد می کنند و طرفداران بسیاری دارد. پودر سوخاری کنتاکی، طعم لذیذی داشته و در ترکیبات آن از پودر آویشن هم استفاده می شود.
آرد سوخاری کوانتوم
کوانتوم، یک محصول باور نکردنی از غلات و جوانه های حبوبات است. پودر سوخاری کوانتوم، طی پروسه خاصیت تخمیر شده و پس از خشک شدن دوباره طبخ می شود و بعد از آن می توان استفاده کرد. این محصول، بسیار مقوی بوده و انواع ویتامین ها را دارا می باشد، که می تواند به تمامی ویتامین ها اشاره کند. این پودر، برای خوراک پرندگان بسیار مناسب است و می توان در فصل جوجه کشی پرندگان عملکرد خو
بی داشته باشید.
همچنین بوی نامطبوع غذا را از بین می برد و از انواع بیماری ها جلوگیری می کند. مقدار مصرف آن افراد به ذائقه ی دارد. این محصول در تمام فصول سال موجود است و می توان مصرف کرد.
آرد سوخاری کریپسی
کریپس به معنی برشته شدن است و نام دیگر سوخاری می باشد. آرد سوخاری کریپسی از پودر پاپریکا، پودر سیر، نمک، پودر پیاز، فلفل سیاه و نان خشک شده می شود. در نظر داشته باشید، برای پخت مواد با پودر سوخاری کریپسی، نباید از درجه حرارت بالا استفاده کرد. زیرا، باید مواد مغذی آن به خوبی حفظ شود. این محصول برای سرخ کردن انواع صیفی جات گزینه ای بسیار مناسب است.
آرد سوخاری ناگت
ناگت ها، غذاهای امروزی هستند، که بین کودکان بسیار محبوب هستند. این غذا، جزوه غذاهای فوری می شود، که با سینه ی مرغ تهیه می شوند. پودر سوخاری ناگت طعم دلچسبی دارد و به دلیل وجود پودر سیر، بسیار مقوی است. آرد سوخاری با کیفیت باعث می شود، از خوردن غذاهای سوخاری بسیار لذت ببرید.
معمولا، ناگت به خاطر کم هزینه بودن در تولد ها، مهمان ها و دورهمی ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرند و مناسب ذائقه ی اکثر افراد می باشند. این غذا، همراه پودر سوخاری آن خوشمزه بوده است و در مواقعی که وقتی برای آشپزی کافی است نمیتوان در مدت زمان کوتاهی این محصول را آماده کرد، که میتوان آن را با نان هم سرو کرد.
آرد سوخاری رستورانی
لازم است بدانید، که همیشه برای آرد سوخاری رستورانی چون به صورت فله ای خریداری می شود، باید اصولی جهت نگاه داری ارائه شود. به این دلیل، که احتمال فاسد شدن آردهای سوخاری بسیار زیاد است. این محصول در صورت فاسد بودن بوی نامطبوعی دارند و بهتر است، از این آرد استفاده نمی شود. ادویه جاتی که در آرد سوخاری به کار برده می شوند، باید به خوبی پودر شده باشند، تا عطر و طعم به غذا بدهند.
آرد سوخاری صنعتی
آرد سوخاری صنعتی که از نامش پیداست به صورت صنعتی تهیه می شود و در ترکیبات آن از پودر نان بگت، پودر همبرگر، پودر نان تست و پودر نان سفید استفاده می شود، در واقع می توان گفت که هشت درصد این آرد سوخاری صنعتی است. آرد گندم می باشد. این آرد، به رنگ قهوه ای روشن است و بدون هیچ گونه رنگ صنعتی می باشد.
آرد سوخاری صنعتی معمولاً در کارخانه های صنایع غذایی تولید می شود و برای تولید محصولات خود کارخانه استفاده می شود و این کارخانه غذاهای تهیه می شود مانند: ناگت، همبرگر، کباب لقمه و… را تولید می کنند.
آرد سوخاری فست فودی
غذا به خاطر رستوران های فستدی که روز به روز در حال افزایش می باشد، ارائه دهندگان آرد سوخاری را به صورت فله ای عرضه می کنند. آرد سوخاری فست فودی، به صورت دانه درشت و ریز تهیه می شوند، که به نوعی غذا به کار برده می شوند.
ارسال این پودرها، در حجم های متفاوت و یا به صورت عمده برای رستوران ها و فست فودها امکان پذیر است و قیمت آن به صورت فله ای بسیار پایین تر از بسته بندی می باشد. کیفیت این آرد های سوخاری، باید عالی باشد، تا باعث شود غذا بد شود و طعم آن را به خوبی حفظ کند.
کیفیت نامطلوب این آردهای سوخاری باعث می شود، تا فست فودها خود را از دست بدهند.
آرد سوخاری فلفلی
آرد سوخاری فلفلی طعم بسیار تندی دارد، که برای تهیه آن میتواند با قیمتهای مناسب و در طعمهای متفاوت به صورت عمده و بستهبندی در بازارهای فروش اقدام کند. پودر سوخاری باید کاملا بهداشتی تولید شود و با توجه به استانداردهای روز دنیا بسته بندی خوبی داشته باشد. نوع بسته بندی محصول بسیار مهم است. زیرا، در محصول باعث وجود میکروب و باکتری می شود و امکان کپک زدگی را افزایش می دهد.
آرد سوخاریفلی در سرخ کردن انواع: میگو، ماهی، مرغ و سبزیجات و همچنین، در غذاهایی مانند کتلت، فلافل، همبرگر و کباب لقمه کاربرد و وجود پود سوخاری در این غذاها باعث می شود، تا در زمان سرخ کردن مواد هم چنین باشد. نپاشد یا به اصطلاح وا نرود و به دلیل وجود ادویه های خوش طعم در این آردهای سوخاری، نیازی به افزودن مجدد ادویه نداریم. در زمان خرید این محصول، دقت لازم را داشته باشید، که شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت را داشته باشد.
همچنین، در روی بسته سری ساخت، تاریخ تولید و انقضای آن و شرایط نگهداری درج شده باشد.
شرکت های صنایع غذایی با کار بردن دستگاه های پیشرفته و به روز سعی در تولید بهترین آرد سوخاری کرده اند، که این مجموعه در تولید این محصول پیشگام بوده است. این پودر سوخاری در وزن های ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرمی برا مصارف خانگی بسته بندی و پخش می شود و یا به صورت فله ای برای رستوران ها و فست فودها قابل ارسال است.
این بسته بندی های آرد سوخاری با دو نوع پاکتی و سلفونی به صورت کاملا استاندارد تهیه و تولید می شوند. انواع پودر سوخاری در این مجموعه، بسیار قیمت مناسبی است که به صورت اینترنتی در دسترس مردم قرار می گیرد. همچنین سفارش این محصولات از طریق این سایت امکان پذیر می باشد.
استریپس
استریپس، یک نوع غذای آماده شده است، که از فیله ی مرغ تهیه می شود. این غذا پس از غلتیدن با آرد سوخاری مخصوص و با سرخ شدن در روغن به صورت شنیسل پخته می شود. معمولا استریپس را در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می کنند. در برخی از مناطق به آن تخم مرغ زده می شود، تا بافتی نرم به دست بیاورند. استرپیس ها را می توان با انواع سس سرو کرد، که به ذائقه ی افراد چاشنی آن انتخاب می شود.
در حال حاضر، تهیه استریپس بسیار راحت است، ولی نکاتی در طرز تهیه آن وجود دارد، که باید رعایت شود. بعد از سرخ کردن استرپیس ها، باید آن را روی پارچه ی نخی گذاشت، تا روغن آن گرفته شود. همچنین حرارت ملایمی باید در نظر گرفت و هر یک دقیقه این استریپس ها را برگرداند تا به طور یکنواخت رنگ آن، طلایی شود و به اصطلاح مغز پخت شود.