فروشندگان ممتاز آرد تمپورا ۵۰۰ گرمی

فروشگاه ممتاز آرد تمپورا ۵۰۰ گرمی توانسته به راحتی رضایت بیش از ۹۰ درصد مشتریان را جلب کند چون همیشه بهترین محصول را با قیمت مناسبی در اختیار خریداران می کند.

آرد تمپورا نوعی آرد سبک و نرم می باشد که می تواند غذا ها را ترد کند و به طور یکنواخت غذا ها را طلایی و نارنجی نماید.

فروشندگان ممتاز آرد تمپورا ۵۰۰ گرمی

چگونگی انتخاب بهترین نوع آرد تمپورا

چگونگی انتخاب بهترین نوع آرد تمپورا برای انتخاب بهترین نوع آرد تمپورا باید به گزینه های زیر توجه نمایید:

  • برای اطمینان از مرغوبیت محصول به سراغ برند های صاحب نام بروید.
  • به بافت نرم پودر توجه نمایید.

اگر به دنبال پودر سوخاری با ارزش غذایی بالا و کم روغن هستید می توانید آرد تمپورا را خریداری کنید و اگر می خواهید بوی زهم تخم مرغی که در تهیه غذا ها استفاده شده است را از بین ببرید باید این نوع آرد سوخاری را تهیه کنید این نوع پودر سوخاری می تواند غذای سوخاری شما را ترد و خوشمزه کند و چسبندگی آن را افزایش دهد بدون این که بخواهید از تخم مرغ در تهیه غذا استفاده نمایید.

از ترکیبات این نوع آرد ژاپنی می توان به روغن، نمک، آرد ذرت، آرد گندم، کمی شکر و بکینگ پودر اشاره کرد برای استفاده از این محصول باید آن را در شیر خیلی سرد یا آب یخ قرار دهید تا به صورت خمیر در آید سپس چند دقیقه غذای مورد نظر خود را در آن قرار دهید و سپس در روغن داغ غذای مورد نظر خود را سرخ کنید ارزش غذایی آرد تمپورا شامل گزینه های زیر می شوند:

  • چربی ۹۸٫۰ گرم
  • قند ۱۰٫۱ گرم
  • انرژی ۳۶۳ کیلو کالری
  • نمک ۱ گرم
  • بدون اسید ترانس

این نوع آرد سوخاری می تواند به تنهایی مزه و طعم غذای شما را زیر رو کند و ظاهری زیبا تقدیم غذا های شما کند و همین ها باعث شده اند خرید آرد تمپورا ارزان و آرد تمپورا صادراتی همیشه و در هر شرایطی بازار گرمی داشته باشند بعد از خرید محصول باید آن را در جای خنک و تاریک بگذارید تا کیفیت و طعم آرد سوخاری تغییر پیدا نکند.

مرکز صادرات آرد تمپورا ۵۰۰ گرمی

مرکز صادرات آرد تمپورا ۵۰۰ گرمی مرکز صادرات آرد تمپورا ۵۰۰ گرمی رونق فراوانی دارد چون محصول را با بالاترین مرغوبیت و بهترین قیمت روانه بازار های خارجی می کند علاوه بر این موارد مصرف مختلف آرد تمپورا موجب شده مرکز صادرات داغی داشته باشد که به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:

  • برای سرخ کردن و پف دادن ماهی، مرغ، میگو و انواع سبزیجات مانند پیاز، بادمجان، سیب زمینی، هویج، قارچ و…. استفاده می شود.
  • به عنوان پوشش رویی یا مواد اولیه در پخت انواع غذا هامانند فلافل، انواع کوکو، شامی، کتلت و…. استفاده می گردد.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.