,

فروش پودر سوخاری پاپریکا پولکی

امروزه مردم به دنبال طعم و مزه ی جدید می باشند که غذاهای جدیدی را تجربه کنند. پودر سوخاری پاپریکا پولکی، یکی از انواع طعم دهنده ها می باشد. امروزه آرد سوخاری را با خیلی از غذاها میتوان طعم داد و آن ها را خوشمزه نمود. ناگت، شنسیل، همبرگر و فلافل و کباب و کتلت و کنتاکی، روکش، مرینت و … انواع آن می باشد. فروش این پودر خوشمزه بسیار زیاد شده و طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است.

فروش پودر سوخاری پاپریکا پولکی

نحوه سرخ کردن انواع پودر سوخاری

نحوه سرخ کردن <a href=انواع پودر سوخاری” class=”img-responsive aligncenter”> امروزه پودر سوخاری متفاوتی وجود دارد. پودر سوخاری طعم دار یا ادویه دار، آرد تمپورا پانکو، آرد سوخاری رنگی، آرد سوخاری سفید، زرد، نارنجی و قرمز دارای بیشترین طرفدار است. برای سرخ کردن انواع پودر سوخاری، ما به مواد اولیه نیز احتیاج داریم از جمله:

  • نان باگت یا نان خشک شده
  • ارگونای خشک
  • پودر سیر
  • پاپریکا
  • نمک
  • فلفل
  • زردچوبه
  • آویشن و…

نان ها را می توان بسته به نوع سلیقه ای که دارید، آن را خورد کنید و تمامی مواد را بعد از اینکه به صورت پودر درآوردید، مخلوط کنید و از این پودر برای سرخ کردن ماهی، میگو، مرغ استفاده نمایید و از آن لذت ببرید. حال بعد از درست کردن پودر، به سراغ استفاده ی این پودر با انواع غذاها می پردازیم. مثلا، برای درست کردن ران سوخاری، ما به سه کاسه ی جدا نیاز داریم که در کاسه ی اول باید آرد بریزیم، در کاسه ی دوم تخم مرغ بریزیم و در کاسه ی سوم، پودر سوخاری و ادویه های آن را آماده داشته باشیم.

قبل از شروع به کار، باید ماده ی اصلی مان را که در اینجا ما بعنوان مثال، ران را مد نظر قرار داده ایم، باید ابتدا آن را خشک کنیم و بعد در آرد سفید بغلتانیم و بعد از غلت دادن، باید آن را بتکانیم. در مرحله ی بعد، باید این ران به همراه آردی که به آن چسبیده شده را، در تخم مرغی که از قبل همزده شده، بغلتانیم و بعد از این مراحل آن را در بیاوریم و در پودر سوخاری که دارای ادویه می باشد غلت دهیم و بعد به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم و بعد، در روغن های مختلف سرخ می کنیم. امروزه، هرکسی بسته به نوع سلیقه ی خود، پودر سوخاری مد نظر خود را درست میکند. بعضی افراد، پودر سوخاری درشت را میپسندند.

توزیع کننده پودر سوخاری پاپریکا پولکی

توزیع کننده پودر سوخاری پاپریکا پولکی پودر سوخاری درجه یک، باید کیفیت منحصر به فرد خود را، دارا باشد. توزیع کنندگان این پودر سوخاری، تمام سعیشان بر این است که در تولید این محصول، نکات بهداشتی رعایت شود و با کیفیت بالا تولید شود و آن ها را با قیمت مناسب، بین مردم توزیع کنند. بعضی تولید کنندگان نیز، توزیع مستقیم محصول را دارا می باشند که بسیار در قیمت گذاری آن تاثیر میگذارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید